Κοριτσίστικα δωράκια

    Η αλήθεια είναι ότι, ενώ μου αρέσουν πολύ, δεν φοράω πολλά κοσμήματα. Ισως για πρακτικούς λόγους καθώς δουλεύω με τόσα υλικά και θέλω τα χέρια μου ελεύθερα, ίσως γιατί τα τελευταία χρόνια στην αγκαλιά μου τρυπώνουν τα μικρούλια μου και πρέπει να'ναι φιλόξενη, ίσως πάλι γιατί ,μέτα την εφηβεία, πέρασα σε φάση αποτοξίνωσης από τα τόσα που κρεμούσαμε πάνω μας.
     Ωστόσο, όταν περιτριγυρίζεσαι από χάντρες κι απ'όλα αυτά τα ωραία υλικά δεν μπορείς όλο και κάτι θα φτιάξεις...Ειδικά για δωράκια σε φίλες.
  
      Ας ξεκινήσω να σας δείξω καποια που έχω φτιάξει παλιότερα και σιγά -σιγά θα φτάσουμε και στα καινούρια.Είναι φτιαγμένα από ορυκτές πέτρες και ασημένια στοιχεία.Πρώτο ένα κολιέ:


Ακολουθούν κάποια βραχιόλια:








Αυτό το τελευταίο έχει χάντρες από κόκαλο και κοράλι .


Προσπάθησα να βρω τι θα ταίριαζε σε κάθε μια και τα εδεσα με αγάπη.

CONVERSATION

5 σχόλια:

  1. Πολυ χαριτωμενα!!!απλοι κ ομορφοι συνδιασμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ όμορφα! Ιδιαίτερα το κολιέ μου άρεσε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε δίκιο, είναι απλοι συνδιασμοί μιας και ως αρχάρια κάνω μικρά βήματα...Σιγά-σιγά θα κάνω πιο πολλούς συνδιασμούς, καθώς τα υλικά διαρκώς πληθαίνουν και η μπλογκογειτονιά ξεφουρνίζει ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκη μου όλα ευκολοφόρετα και όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλησπέρα! Μου έδωσες ιδέα με τα πανέμορφα βραχιόλια σου! Έχω πολλές πέτρες από παλιά που έφτιαχνα κοσμήματα, τρέχω να τις βρω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top