Για το καλοκαίρι και για τον άλλο άνθρωπο

  Δεν ξέρω αν το έχουμε συνειδητοποιήσει, δε μας αφήνει κι ο καιρός βλέπεις, αλλά σε έξι μερούλες έχουμε καλοκαίρι. Καλοκαιράκι που το' χουμε τόσο πολύ ανάγκη- βάζω πληθυντικό γιατί είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι έτσι νιώθουμε...
   Για να μπούμε σιγά-σιγά στο κλίμα, για να το υποδεχτούμε όπως του πρέπει αλλά και για να βάλουμε ένα χεράκι στο παζάρι για την κοινωνική κουζίνα που διοργανώνει η Αλεξάνδρα μας, βγάλαμε στη μέση τους καλοκαιρινούς θησαυρούς, κι από τα όρη και τα ψηλά βουνά θα στείλουμε κοχύλια και θαλασσόξυλα.  Τα κοιτάζω και σκέφτομαι ότι την ώρα που εμείς προγραμματίζουμε διακοπές , έστω και κουτσουρεμενες και πιο οικονομικές από άλλοτε, κάποιοι σκέφτονται την επόμενη μέρα και το επόμενο γεύμα για τους ίδιους και την οικογένειά τους...



    Και να τι φτιάξαμε, μερικά στεφάνια και διακοσμητικά. Ένα θα το βάλουμε και στην πόρτα μας κι ας είμαστε στα 1000+ υψόμετρο.













 Και μερικά κοσμήματα.






    Εύχομαι η κοινή προσπάθεια να πετύχει και να δώσει μια μικρή βοήθεια στους ανθρώπους της κοινωνικής κουζίνας που πραγματικά μοχθούν και βρίσκονται καθημερινά κοντά σ΄εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.

CONVERSATION

23 σχόλια:

  1. Νίκη μου, πραγματικά έφερες το καλοκαίρι! Πολύ όμορφα όλα, προκαλούν μια τόσο ωραία διάθεση!
    Αυτό σκέφτηκα κι εγώ: για τους ανθρώπους αυτούς έρχεται μια πολύ δύσκολη περίοδος. Συνηθίζουμε να τα "δίνουμε όλα" τα Χριστούγεννα και το Πάσχα και μετά προσπαθούμε να πάρουμε μια ανάσα... Ας δώσουμε μια ανάσα και στους συνανθρώπους μας...
    Σε ευχαριστώ πολύ, Νίκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προσπάθεια που κάνεις είναι αξιέπαινη, μην μας ευχαριστείς, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
      Φιλιά πολλά και καλή δύναμη για τη συνέχεια!

      Διαγραφή
  2. Σε λίγες μέρες έχουμε καλοκαιράκι κι εμείς ακόμα με πυρετούς έχουμε να κάνουμε... Βλέπω όμως τα καλοκαιρινά σου καλούδια και δεν κρατιέμαι Νικάκι μου!!! Χίλια μπράβο για τη συμμετοχή σου ψυχή μου, πάντα συμμετέχεις τόσο δυναμικά σε όλα, σε καμαρώνω!!! Φιλιά σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτοί οι πυρετοί δεν καταλαβαίνουν από εποχές... Περαστικά να είναι!
      Ευχαριστώ Κικίτσα μου!

      Διαγραφή
  3. Η ανάρτησή σου είναι σαν δροσερό καλοκαιράκι του Ιούνη. Μου έδιωξες όλες τις έγνοιες μακρυά κι εύχομαι κάθε επιτυχία στο παζάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγενία μου άστα όλα πίσω σου και δες την πιο όμορφη εποχή του χρόνου που φτάνει! Φιλιά, ευχαριστούμε!!

      Διαγραφή
  4. Όλα πολύ όμορφα Νίκη μου και ελπίζω να πουληθούν μέχρι το τελευταίο!!! Το καλοκαίρι έφθασε οπωσδήποτε και στην Βυτίνα και ας είναι 1030 μ. υψόμετρο!
    Καλή σου ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό εύχομαι κι εγώ Ειρήνη μου! Το καλοκαίρι συνήθως αργεί αλλά φέτος έφτασε νωρίς!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Μύρισε Καλοκαίρι! Πολύ όμορφα όλα. Καλή επιτυχία να έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί από τα 1000 μέτρα υψόμετρο μας έφερες το καλοκαιράκι.... Υπέροχες οι δημιουργίες σου, υπέροχες σαν και εσένα!!!!! Πολλά φιλάκια Νικούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ομορφιές είναι αυτές!!!! Είναι όλα υπέροχα, Νίκη μου! Και τα στεφανάκια και τα κοσμήματα ότι πρέπει για το καλοκαίρι! Νά'σαι πάντα καλά!!!
    Φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλα και ομορφα τα θαλασσενια σου Νικη μου θα κανουν πολύ χαρουμενους όσους τα αγορασουν γιατί ειναι προσεγμενα και τελεια στην λεπτομερεια τους...υπεροχες δημιουργίες για υπεροχο σκοπό..μας βαζεις στο καλοκαιρινό κλιμα .. μπραβο φιλη μου να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσουν Ρούλα μου! Φιλιά, καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  9. Μια και μια οι δημιουργίες που ετοίμασες για το μπαζαρ Νίκη, γεια στα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τις καλοκαιρινές κατασκευές δε τα πάω καλά γιατι νομίζω πως πολλές φορές δείχνουν υπερβολικές και ψεύτικες όμως εδώ έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!! Τα στεφάνια σου ειδικά, είναι υπέροχα. Εκείνο με το μαύρο ξύλο το ερωτεύτηκα!! Νίκη μου ένα μεγάλο μπράβο και για την βοήθεια σου αλλά και για το όμορφο γούστο σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο Ελεάνα μου, καμιά φορά ξεφεύγουν και βλέπεις κάτι... πύργους από κοχύλια. Εντάξει είμαι γενικά της λιτότητας, οπότε ελπίζω να γλυτώσαμε το κιτς.
      Φιλιά, ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  11. Κι' εσύ σε βουνό; Κι' εγώ σε βουνό! Μας έφερες όμως το καλοκαίρι πρώτη πρώτη, μπράβο σου. Υπέροχες οι κατασκευές σου όλες, φτιαγμένες με μεράκι και πολύ γούστο.
    Μακάρι να πάει καλά κι' αυτή η κίνηση, κάνουμε όλες ό,τι μπορούμε...
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είναι ότι μας λείπει το καλοκαίρι κι η θάλασσα σ΄εμάς τις βουνίσιες...
      Ευχαριστώ πολύ Φιλία μου, καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  12. Όλες οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες!!!
    Συγχαρητήρια για την προσφορά σου!!!
    Καλοπούλητες να είναι!!!
    Καλό σ/κ!!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top