Φρου - φρου

    Πριν από πολλά πολλά χρόνια ,κάπου στα βάθη της δεκαετίας το '80  η τηλεόραση αποτελούσε κάτι πρωτόγνωρο κι αξιοθαύμαστο για μικρούς και μεγάλους, κι ας είχε μόνο δυο κανάλια κι ας ήταν κι ασπρόμαυρη! Θα μου πείτε ότι ήδη είχε κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα, αλλά στα μικρά ορεινά χωριά της Γορτυνίας άργησε κάπως να φτάσει. Σ' ένα τέτοιο χωριουδάκι μεγάλωσα, και μια από τις πρώτες τηλεοράσεις που ήρθαν εκεί ήταν κι η δική μας, όχι στο σπίτι μας ,μη φανταστείτε, αλλά στο μαγαζάκι που είχαν οι γονείς μου. Τα απογεύματα ,λίγο πριν αρχίσουν να μαζεύονται  σε παρέες οι χωριανοί που γύριζαν από τις δουλειές τους, μαζευόμασταν τα πιτσιρίκια να δούμε  "τα παιδικά". Κάντυ- Κάντυ... στρουμφάκια... Νηλς Χολγκερσον....Χάιντι...του κουτιού τα παραμύθια και τόσα άλλα. Το πρώτο Ουράνιο τόξο και η Χιλιοποδαρούσα ,μάλιστα , ήταν εκπομπές με ενότητες που αφορούσαν τις χειροτεχνίες- εκεί κάπου πρέπει να άρχισαν όλα ...
   Μια άλλη πολυαγαπημένη σειρά ήταν ο Φρου Φρου ,ένα μικρό πνεύμα που μπορούσε να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται όποτε ήθελε,κι εμφανιζόταν μόνο σ' ένα γέρο -μαραγκό και τον ταλαιπωρούσε με τις σκανταλιές του! Τον αγαπούσα διπλά το Φρου Φρου μιας ήταν αυτό το δεύτερο όνομά μου στα παιχνίδια με την υπόλοιπη πιτσιρικαρία. Τι κοινό είχαμε; μα, τα ...καλοχτενισμένα μας μαλλιά!
   Το you tube που τόσα παλιά κι αγαπημένα ξανάφερε μπρος στα μάτια μας θα μας βοηθήσει να θυμηθούμε το μικρό εκείνο φιλαράκι των παιδικών μας χρόνων...

           ".....κάθε φορά που θα τρώμε πατίνγκα σοκολάτα εγώ θα έχω γενέθλια...."

    ....κι αυτή τη φορά δεν είναι δικό μου το  ορθογραφικό λάθος ,χα,χα! Δεν είναι απίστευτος;


      Τώρα θα μου πείτε που τα θυμήθηκα όλα αυτά; Θα γελάσετε! Θυμήθηκα το μικρό Φρου Φρου και τις γκάφες του όταν πήρα στα χέρια μου κι άρχισα να πλέκω αυτό το παράξενο καινούριο νήμα που φτιάχνει  αυτά τα φραμπαλαδωτά κασκόλ που κυκλοφορούν πολύ τελευταία. Δείτε τα δικά μου:

     Μ' αρέσουν και γίνονται απίστευτα εύκολα και γρήγορα! Δείτε εδώ πως.

      Κατά τα άλλα στα σεμινάρια για το βελονάκι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα, στο τελευταίο μάθημα μεταξύ άλλων, μάθαμε κι ένα ακόμη λουλουδάκι. Έπλεξα δυο για εξάσκηση και είπα να τα αξιοποιήσω κάπως. Πήρα μια παλιά στέκα μαλλιών -που είχε από καιρό χάσει τα μπιχλιμπίδια της και μαζί κάθε ενδιαφέρον στα μάτια των θυγατέρων μου- την έντυσα με νήμα πλέκοντας άριχτα ποδαράκια γύρω της και στις άκρες στερέωσα δυο "μαξιλαράκια" που έφτιαξα με τα λουλουδάκια και δυο πλεχτούς κύκλους και τα γέμισα με λίγο γέμισμα για μαξιλαράκια.
    Έγινε ένα ζευγάρι "αυτάκια" να μας ζεσταίνει τα κρύα πρωινά στο δρόμο για το σχολείο!

    Περιττό να πω ότι ήδη ετοιμάζεται το δεύτερο ζευγάρι!



CONVERSATION

87 σχόλια:

  1. Αχ βρε Νίκη μου ,τι μου θύμισες τώρα...Έβλεπα τα ίδια παιδικά και ήταν τόσο όμορφα...τα δικά μας παιδιά,τώρα έχουν"νόβα" και δυστυχώς βλέπουν παιδικά χωρίς νόημα κατά την γνώμη μου και όλο τους φωνάζω να τ'αλλάξουν...αλλά δεν έχει και τίποτ'άλλο...Πόσες φορές έχω σκεφτεί να τους κατεβάσω όλα τα επεισόδια της Κάντυ-Κάντυ αλλά δεν έχω τον χρόνο ν'ασχοληθώ.Θα το κάνω όμως και θα κάτσω κι εγώ να το δω!!Το θυμάμαι ακόμα,ωραία χρόνια...!
    Όσο για τ'αυτάκια είναι υπέροχα!!!Για να το πω στην μαμά μου που ξέρει μήπως και κάνει το θαύμα της γιατί εγώ αυτό δεν το κατέχω!
    Πολλά φιλάκια Νίκη μου,μου ξύπνησες αναμνήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινή μου εγώ έκατσα μαζί τους και είδαμε ΟΛΗ την Καντυ και τα εκατόν τόσα επεισόδια! Τη λάτρεψαν ,όπως και πολλά αλλα παλιά παιδικά! Εμεις δεν τα κατευάσαμε,απλώς μπαίνουμε στο you tube και τα βλέπουμε. Νova δεν έχουμε και μπορώ να πω ότι συχνότερα ανοιγουν τον ΗΥ για παιδικα παρα την τηλεόραση,εδώ έχει και τις περισσότερες ταινίες που τους αρέσουν!
      Φιλιά κι απο μένα!

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΚΙΝΔΥΝΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου το τι βλέπουν μην το συζητάς, γι'αυτό προσπαθω να τους δείχνω τι βλέπαμε εμείς.
      Να το κάνεις το κασκόλ,δεν είναι τίποτα!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ?????Εδω γελαμε...δεν ξερω τιποτε απο πλεξιμο δυστυχως...Και μου φαινεται βουνο!Παντως τα κασκολ σου εναι θαρρεις και ειναι αγορασμενα!!!Και τα αυτακια πολυ γουστοζικα!Μπραβο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάκι μου κανε τον κόπο να δεις το βιντεάκι,θα δεις ότι όντως έτσι είναι, δεν χρειάζεται να ξέρεις απολύτως τίποτα απο πλέξιμο για να το φτιάξεις!Ειλικρινά!

      Διαγραφή
  4. Νικούλι να μην πω για τις παιδικές σειρές...και τώρα ευχαριστως τις ξαναβλέπω. Το βράδυ που έφυγε η κόρη μου είδα μαζεμένα την Χιονάτη και τη Σταχτοπούτα και ξεκολλημό δεν είχα!
    Το δεύτερο κασκόλ μ άρεσε πολύ το χρώμα,όσο για τα αυτάκια δνε το συζητώ.ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ!
    Φιλάκια πολλά ζεστά για ν αντέξετε στο κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ νομίζεις δεν τις ξαναβλέπω;
      Παιδάκια είμαστε άλλωστε ακόμα...
      Φιλιά, ελπίζω να είσαι καλύτερα!

      Διαγραφή
  5. Πω! πω… πόσα χρόνια πίσω με έφερες απόψε!!!!!!! Δεν θα ξεχάσω τους καυγάδες των παιδιών μου για αυτές τις εκπομπές!!!!!!! Εγώ βλέπεις αρκετά ποιο μεγάλη από εσάς… μόνο παραμύθια της γιαγιάς μπροστά στο τζάκι είχα όταν ήμουν μικρή… και τα παραμύθια της Θείας Λένας από την Ελληνική Ραδιοφωνία!!!!! Υπέροχα χρόνια!!!!!!!!!!!! Και τώρα στα Κασκόλ, τα οποία έχεις φτιάξει φανταστικά και τα οποία μου φαίνονται εύκολα για να γίνουν – δεν έχω βέβαια καμία σχέση με το άθλημα… αλλά λέω – το μαλλάκι πως θα το ζητήσω????? Αν θέλεις μου λες!!! Φιλιά Πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικυ μου τι όμορφες στιγμές μπροστα στο τζάκι και στο ραδιόφωνο! Εμείς και σήμερα ακούμε πάρα πολύ ραδιοφωνο και στο σπίτι και στο μαγαζι κι έτσι ξορκίζουμε την τηλεόραση σε μεγάλο βαθμο!
      Το νήμα κυκλοφορεί απο πολλές εταιρίες με διαφορες ονομασίες,το συναντάμε και ως can-can γιατί μάλλον θυμίζει τις φούστες των χορευτριών. Εγώ το παρήγγειλα από εδω:
      http://pleko.gr/shop/
      Η εταιρία είναι στα Γιαννιτσα αλλά σε 24 ωρες τα είχα με αντικαταβολλη στα χερια μου!
      Εχω δει ότι έχει και το kangaroo.
      Ελπίζω να βοήθησα!

      Διαγραφή
    2. Και βέβαια με βοήθησες... σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ξεμυαλίστρααααααααααααα!!! Με έκανες να πιάσω βελόνες μετά από πολλά χρόνια. Θα σου χρεώσω την επίσκεψη του γιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα, τραβάτε με κι ας κλαίω!
      Με τόση προ'ι'στορία στο πλέξιμο εμένα περίμενες;
      Φιλάκια,και την επίσκεψη την πληρώνω ευχαρίστως,αλλά ευχομαι να μη χρειαστεί!

      Διαγραφή
  7. Με γεια σου το φρου-φρου!!!!
    Και εγω την χιλιοποδαρουσα την εβλεπα, αλλά οπως λες φρου-φρου λεω και την κορη μου και καμιά φορα με ρωταει, ποιος ειναι αυτος ο φρου-φρου ρε μαμα; που να σου εξηγώ της λεω τωρα...........τι ωραιες κατασκευές καναμε τοτε ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πουαντερί μου!
      Από κατασκευές δε λες τίποτα! Και με τι υλικά; με ελάχιστα...

      Διαγραφή
  8. ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΛΑΝΑΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!! ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ!!!!!!!ΚΑΛΑ Ο ΠΟΥΜΟΥΚΕΛ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ .... ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΧ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!! ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ.....
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να που έμαθα και το γερμανικό όνομα του φιλαράκου μας!
      Χα,χα! Έχει μεγαλώσει πολλά παιδιά!
      Ευχαριστώ Εφούλα, κι εγώ και ...το μοντελο!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥΜΟΥΚΛ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΥΜΟΥΚΕΛ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΕΠΑΝΩ!!!!!!!
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Μέχρι που θα με βάλεις και εμένα να ψάχνω για τέτοια μαλλιά αύριο!!!! Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνιδιάρικο κασκόλ!!! Περιττά τα λόγια για τα "αυτάκια"!!!!
    Τι μου θύμισες με τον Φρου-Φρου....Τα χρόνια της αθωότητας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χρόνια της αθωότητας, δε λες τίποτα Μαρίνα μου!
      Θα έχει κι εκει πιστεύω τετοιο νήμα,αλλιώς ψάξε στο ίντερνετ!

      Διαγραφή
  10. πόσο πολύ μου άρεσε ο φρουφρου!!τι μου θύμισες τώρα!!!!πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!είσαι χρυσοχέρα!!πολλά φιλιά!!καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μάγια μου! Όμορφες οι αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων και κυρίως κατάλληλες για παιδιά!

      Διαγραφή
  11. Ωραία τα κασκόλ !!! Με τις βελόνες, δεν κατάφερα ποτέ να πλέξω, άν και είχα μάθει από την μαμά μου. Με το βελονάκι όμως, κάτι έκανα. Τα αυτάκια έγιναν υπέροχα αλλά και το μοντέλλο σκέτη γλύκα !!!!! Να την χαίρεσαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Marie-Anne μου!
      Κι εγω από βελόνες δεν ξέρω πολλά,αλλά αυτό το νήμα είναι ήδη ημι-έτοιμο,οπότε δε χρειάζεται να ξέρεις!

      Διαγραφή
  12. Αχ, αυτή η Κάντυ...όλη μου η παιδική ηλικία είναι συνυφασμένη με αυτό το παιδικό! Τι κλάμα έχω ρίξει...(από τότε ήμουν Βούρτση)...ο πρώτος μου παιδικός έρωτας λεγόταν Τέρυ...τυχαίο;;; η στέκα μεταμορφώθηκε πολύ όμορφα...και τα κασκόλ έγιναν πολύ ρομαντικά! Καλή σου μέρα σγουρομάλλα φίλη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε σγουρόμαλλικο φιλαρακι,πόσα θα'χαμε να πουμε αν ήμασταν κοντά!
      Πες την αλήθεια, δεν έπαιρνες και το περιοδικό; Θυμάσαι κι εκεινες τις υπέροχες αφίσες, την Κάντυ με τα τριαντάφυλλα;
      Τον Τέρυ ήθελα να'ξερα που βρήκες...
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. δεν θα ξεχάσω τα Σάββατα που τρέχαμε να προλάβουμε να κάνουμε μπάνιο για να πιάσουμε τον καναπέ.. νιλς χολγκερσον, φρου φρου, αστυνόμος σαίνης, τεν τεν.... στρουμφάκια!!
    κάντυ, χάιντι... που είναι όλα αυτά???? χωρίς τέρατα, ιαστημόπλοια και λοιπές βλακείες...

    ταξίδι στο χρόνο η ανάρτηση σου!!!!!!

    σε φιλώ και σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω σ'ευχαριστώ Ζαχαρούλα μου!
      Ευτυχως που το ιντερνετ διασώζει πολλά από αυτά που αγαπήσαμε για να τα γνωρίσουν και τα δικά μας παιδιά!

      Διαγραφή
  14. Eγώ που είμαι ακόμα μεγαλύτερη, έβλεπα στην τηλεόραση το μπάρμπα Μυτούση με τον Κλούβιο και τη Σουβλίτσα και αργότερα έβλεπα Μπόλεκ και Λόλεκ!!!
    Τα κασκολάκια σου, ένα όνειρο!!! Και τ' αυτάκια σας...παραμυθένια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Μπολεκ και Λόλεκ βλέπουμε με τα παιδιά,αυτό ήταν αγαπημένο παιδικό του μπαμπά τους! Κλούβιο και Σουβλίτσα δεν έχω δει, θα το ψάξω όμως!

      Διαγραφή
  15. Δεν το πιστευω οτι θυμήθηκες τον Φρουφρου!!! Αυτα ηταν παιδικά, οχι οι βλακείες που βαζουν τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκη μου τί όμορφη ιδέα για ζεστά αυτάκια!μΠράβο!και το κασκόλ πολύ ωραίο!τον Φρουφρού δεν τον ξέρω.Έχω μια αίσθηση ότι είμαστε συνομίληκες αλλά απο τις αναρτήσεις σου μάλλον δεν ισχύει!Πόσο είσαι τελικά?Εγώ θα 30ρίσω το καλοκαίρι!Ακόμη 29 δηλώνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγδα μου είσαι πιο μικρούλα, εγώ γίνομαι 35 τον επόμενο μήνα! Γι'αυτό δεν τον θυμάσαι,δεν παιζόταν και για πολλά χρόνια.
      Σ' ευχαριστώ! Φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Τα λατρεύω αυτά τα φραμπαλάδικα κασκόλ! Μου έχει φτιάξει και η φίλη μου η Σόφη (από το Sophie's paradise)και δεν το βγάζω από πάνω μου!!! Και τα δικά σου είναι όλα πανέμορφα! Πολλά φιλάκια Νικάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ Marie μου! Κι εμένα μου αρέσουν πολύ,τα'χω ευχαριστηθεί!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  18. ..αχ αυτη η πατιγκα..ολα ηταν ομορφα..αλλα αυτο ηταν πετυχημενο γιατι οι φωνες ειχαν κολλησει αψογα στον φρου φρου και στον παππουλη..εχει δικιο το Ρενακι..τωρα πρεπει να προσεχουμε ποιο πολυ..πολυ ομορφα τα κασκολ..με ωραια χρωματα και για τ'αυτακια τελοιο..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα ήταν όμορφα και ακινδυνα, τωρα από που να πρωτοφυλαχτείς και τι να πρωτοπροσέξεις με τα παιδιά;
      Τέλος πάντων, γυρνάμε κάπου κάπου στα παλιά και παίρνουμε εκεί τις "ανάσες" μας, και καμιά μπουκίτσα πατίγκα!!
      Φιλιά Μαρία μου!

      Διαγραφή
  19. Τότε που η τηλεόραση ήταν τόπος συγκέντρωσης και το πρόγραμμα πιο φτωχό,αλλά πλούσιο σε νοήματα.
    Τα κασκολάκια με το βολάν είναι πολύ όμορφα,το δεύτερο χρώμα μ΄αρέσει ιδιαίτερα!
    Τα αυτάκια και το γλυκό μονταλάκι θαύμα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελένη μου!
      Καλά το λες,λιτό το προγραμμα αλλά τόσο γεμάτο εκεινα τα χρόνια! Τώρα 10 κανάλια και δεν βρίσκεις πουθενα ενδιαφέρον...
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  20. Νίκη εκτός του ότι καταζήλεψα τα αυτάκια-αληθινά και πλεχτά!!!!-έχω να πω ότι την απάντηση που έδωσες στη Λαμπρινή θα μπορούσα να την είχα γράψει κι εγώ αλλάζοντας μόνο τον τίτλο του παιδικού σε Χάιντι!!!!Τυχαίο;Δε νομίζω!!!χαχα!!!γεια στα χέρια σου!!Κι όχι! δεν θα καταπιαστώ ακόμα με νήματα γιατί ο ironman καραδοκεί!!Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου και τη Χάιντι τη λάτρευα! Είχαμε και μια κατσικούλα που την είχα βαφτίσει Ασπρούλα, χα,χα! Συνήθως γενούσε κι άσπρα κατσικάκια, το πόσο έπιαζα μαζί τους δε λέγεται!
      Κουράγιο με τον ironman!

      Διαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ Νικη όλα τα εργόχειρά σου είναι πανέμορφα !!!!Όσο για τον φρου-φρου ....!!!άσε γιατί το δάκρυ από νοσταλγία στα χρόνια της αθωότητας είναι στην άκρη του ματιού!Να είσαι καλά φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπία μου σ'ευχαριστώ! Αστο να τρέξει,δεν πειράζει,ήταν όνορφα χρόνια και το αξίζουν!

      Διαγραφή
  22. Νίκη μου, τον λατρεύω τον Φρου-Φρου! Ήταν από τα αγαπημένα μου παιδικά! Στην προηγούμενη δουλειά με φώναζαν Φρου-Φρου λόγω του χρώματος των μαλλιών μου και επειδή τους πείραζα όλους! χεχε... Τα κασκόλ είναι υπέροχα! Φιλιά πολλά και κατακόκκινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοκκινομάλλα μου το πρόλαβες κι εσύ; Δεν είσαι πολύ μικρούλα για να το έβλεπες;
      Σ'ευχαριστώ κι ανταποδίδω τα φιλιά!

      Διαγραφή
  23. Προοδεύουμε βλέπω...πάρα πολύ ωραία...μπράβο Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι όμορφα!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο Νίκη πλέκεις υπέροχα !!!γεια στα χέρια σου !!!και το κοριτσακι σου ειναι κουκλάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πανέμορφα Νίκη μου, θα κάνω και για μένα!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα κασκολ σου ειναι αφρατα σαν τα κυματα της θαλασσας,και τα αυτακια γλυκα.Γεια στα χερια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μμμμ!!! είναι τέλεια, χουχουλιάρικα και κιμπάρικα ταυτόχρονα!!! Μπράβο μωρό μου, χρυσά τα χεράκια σου στην κυριολεξία!!! Για τα αυτάκια και τη φατσούλα που τα φορούν δίνω ρέστα!!!! καλό βράδυ Φρου φρου!!!! Με τη νόστιμη πουτίνγκα!!!! Χα χα χα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φρου φρου ευχαριστεί πολύ, στ'ελνει αγκαλίτσα και φιλάκι πασαλειμένο σοκολάτα εκεί στα βόρεια!!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  28. Νίκηηηηηηηηηηηηηηηηη μα τι φαντασία είναι αυτή!!!!! Είναι καταπληκτικά!!! Χίλια μπράβο !!! Και που να δεις τι έρχεται ακόμη!!! Φιλιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ Μαράκι μου!
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο φρου-φρου ήταν και δικός μου αγαπημένος! Πανέμορφα όλα όσα έκανες και ιδιαίτερα για τα αυτιά της μικρούλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αναστασία μου, ο Φρου φρου μαλλον είχες πολλές κερδιές κερδίσει,τελικά!

      Διαγραφή
  31. Πόσο πίσω με πήγες....... Πωωωωωω..... Ο Φρου φρου μάλιστα ήταν και το αγαπημένο κουκλάκι του αδερφού μου!!
    Όπως και να χει τέλεια τα κασκολάκια, φανταστικό και το προαστατευτικό για τα αυτάκια! Περιμένω να δω και άλλα!!!
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίσω δε λες τίποτα Σταυρούλα μου... Πόσες δεκαετίες περασαν ας μη τις μετράμε, καλά να είμαστε και να' ρθουν κι άλλες...
      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  32. Γεια σου Νίκη μου! Πέρασα να ξαναθαυμάσω τα φρουφρουκασκόλ σου που τα λατρεύω αλλά και τα υπέροχα "αυτάκια" που φοράει αυτό το γλυκύτατο κουκλάκι!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλως σε βρήκα...μεσα απο την ΧΑΡΑ...για να θαυμάσω..τα όμορφα κασκόλ και τα πιό όμορφα λουλουδένια αυτάκια...θα τα λέμε....φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θυμάμαι και εγώ όλα αυτά τα υπέροχα κινούμενα σχέδια και ο Φρου Φρού ήταν πραγματικά αγαπημένος....με συγκίνησες! Τα κασκόλ σου είναι φανταστικά τι καλά που ξέρεις να πλέκεις και τα πον πον για τα αυτιά είναι φανταστικά...ζήλεψα!!! Σε ευχαριστώ για τα ζεστά σου λόγια στην ανάρτηση με τα λουλούδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου καλώς ήρθες και σ'ευχαριστώ για όσα γράφεις!
      Το "λουλουδένιο ημερολόγιο" με εντυπωσίασε και λέω ν'αρχίσω να μετραω κι εγώ έτσι τους μήνες...

      Διαγραφή
  35. Τι μου θύμισες τώρα; Απίστευτα χρόνια! Κι αυτά τα φουλάρια μου αρέσουν τρελά! Νίκη μου χαίρομαι πολύ που σε βρήκα και πιστεύω πως θα τα λέμε τώρα πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολγα μου σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη και για τις ξεχωριστές ιδέες που βρήκα στο μπλογκ σου!
      Θα τα λέμε!

      Διαγραφή
  36. Νίκη μου, σε περιμένει βραβειάκι στο σπιτάκι μου! Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, γίνομαι 34 τον Μάρτη!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε είχα για ιο μικρό,αλλά είμαστε σχεδόν συνομήλικες!
      Ερχομαι!

      Διαγραφή
  37. ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΜΕ ΟΛΑ!!!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ.ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΙ ΣΤΕΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΛΚΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Νασιούλα μου, να το φτιάξεις το κασκόλ δεν είναι τίποτα.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  38. Χρυσοχέρα μου πάλι έκανες το θαύμα σου!!
    Το κασκόλ όνειρο και δεν συζητάμε για τα αυτάκια!!
    Στέλνω βραβειάκι!!
    ΥΓ. Τόσο καιρό δεν ήμουν follower. Πως μου ξέφυγε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Nίκη μου καλό μήνα!!! Τέλεια τα κασκόλ και τα αυτάκια υπέροχα!!! πέρνα από το σπιτάκι μου σου έχω βραβειάκι...φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αχ βρε Νίκη μου τι μου θύμησες..!! Την ίδια εποχή μεγαλώσαμε :) Εκτός το ήταν η αγαπημένη μου σειρά ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ, στα διαλύματα του σχολείου η χαρά μου ήταν να τον μιμούμαι.. Ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις..να είσαι καλά! Το κασκολάκι σου μια χαρά μου φαίνεται ;) Φιλιά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Νίκη μου, πέρνα απο το blog μου να πάρεις ένα βραβείο!!!φιλάκια σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. μεγάλη μου παράλειψη που δεν έβαλα το μπλογκ σου στην λίστα ανάγνωσής μου.. . κοίταξα πάλι και είδα ότι όταν έγινες μέλος του μπλογκ μου δεν βρήκα το ονειροποιείο σου... τώρα το ανακάλυψα!!!
    ελπίζω τώρα να τα λέμε καλύτερα...
    Λάμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Νικούλα μου, σου έχω δωράκι!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αχ, ένα τέτοιο κασκόλ, μου έπλεξε η ξαδέρφη του φίλου μου... Το λατρεύω... Και τα δικά σας είναι πανέμορφα!!! Συγχαρητήρια!!! Με μεγάλη μας χαρά γίναμε μέλη στον ιστότοπό σας… Θα ήταν τιμή μας, αν σας βλέπαμε και στο δικό μας blog… http://syros2js.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Νίκη μου
    Είσαι καλά ;
    Δεν βλέπω καμιά ανάρτηση τελευταία.
    Ελπίζω να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τι όμορφα κασκολ Νικη μου!!!!! Προσφατα εμαθα κι εγω αυτη τη φραμπαλωτη πλεξη,εχει πολλη πλακα!!!!! Φιλακιαααα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top