Περιμένοντας τα Χριστούγγεννα

     Αυτή την εποχή έχουμε τόσους λόγους να την αγαπάμε και να την περιμένουμε με λαχτάρα, έχουμε τόσα να κάνουμε και να χαρούμε, αλλά και τόσο τρέξιμο μαζί... Μέρες γεμάτες που ξεκινούν από το πρωί με τόσα στο νου  και καταλήγουν με μια γλυκιά κούραση το βράδυ γιατί όλα όσα έγιναν ήταν όμορφα, ήταν δημιουργικά, ήταν για να δώσουν χαρά!
    Ας το πάρουμε από την αρχή- προβλέπεται μεγάλη ανάρτηση.
Ξεκινά ο μήνας των γιορτών και μετράμε αντίστροφα με το δικό μας ημερολόγιο από χάρτινα σακουλάκια. Αρχικά προορίζονταν να κρεμαστούν από ένα κλαδί αλλά τελικά προτίμησα να τους τα αφήσω ανακατεμένα πάνω στο πάσο της κουζίνας. Μέσα είχαν ένα μικρό σημείωμα, τρεις μικρές λιχουδιές και κάποια μικροδωράκια -μπαλόνια, αυτοκόλλητα κτλ Την πρώτη μέρα των διακοπών ένα μικρό κυνήγι θησαυρού με σημειώματα οδηγεί στα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.


   





  Κι ύστερα σιγά σιγά στολίζουμε. Το στεφάνι στην πόρτα για καλοσώρισμα. Το αστέρι είναι πλεγμένο σύμφωνα με τις οδηγίες της Έλενας εδώ.


   Το δέντρο δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί και πολύ από τις άλλες χρονιές, τα πιο πολλά στολίδια είναι φτιαγμένα από εμάς, φιλους, δασκάλες ή είναι δώρα και σε κάθε περίπτωση δεν τα αποχωριζόμαστε. Το μόνο που έκανα φέτος ήταν να βάλω λίγο περισσότρο λευκό. Δοκίμασα να αλείψω με πάστα χιονιού κάποιες παλιές μπάλες αλλά ήταν σκέτη αποτυχία. Τελικά τις έντυσα με φίλτρο απορροφητήτα και μοιάζουν με μπάλες χιονιού, μας άρεσαν κι ας μην έκαναν μεγαλη διαφορά στο δέντρο.




    Στο σαλόνι μια σύνθεση μέσα σε ένα δίσκο, επηρεασμένη από τα απιθανα ξωτικά της Δήμητρας, μόνο που τα δικά μου είναι αγορασμένα. Τελικά αυτό να είναι όλα μέσα σ' ένα δίσκο βολεύει πολύ γιατι το τραπέζι αδειάζει αμέσως για να απλωθούν επιτραπέζια ή κανένα προχειρο μεζεδάκι.

Μαζεύουμε καρπούς για το γιορτινό τραπέζι!!


     Στο μπουφέ άλλος ένας δίσκος με λιχουδιές  και ένα αυτοκινητάκι που κουβαλάει το δέντρο. Ιδέα που κυκλοφορεί στο pinterest, αντί για πλαστικό δεντράκι έβαλα ένα κλαράκι λεμονοκυπάρισσο.
 Το μπουκάλι είναι το πρώτο με ανάποδο ντεκουπάζ που δοκίμασα να φτιάξω. Έχει μέσα τσίπουρο για να φαίνεται το σχέδιο.






    Στην κουζίνα , εκτός από το ημερολόγιο βάλαμε τριγύρω διάφορα φυσικά υλικά, κουκουνάρια, ένα φλοιό δέντρου που έβαλα μέσα λαμπάκια -τους λέω ότι είναι πυγολαμπίδες που φώλιασαν εκεί και κάτι ακόμα πολύ ξεχωριστό!







    Το βλέπετε το ζουμερό μηλαράκι;; Είναι δώρο από το πιο ταλαντούχο πλάσμα της παρέας , τη Μαρία μας που είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω κι από κοντά και να περάσουμε παρέα ένα όμορφο πρωινό, όταν βρέθηκε στα μέρη μας!
   Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου!!!

   Κερνάμε μελομακαρονάκι.


  Στις 19 Δεκεμβρίου έχει γενέθλια το αγόρι μας, που έκλεισε τα 12 φέτος. Εφηβάκι κι αυτό στο Γυμνάσιο πλέον! Συνήθως γιορτάζουμε μαζί και τα γενέθλια της Θεοφανίας  που είναι λίγες μέρες μετά μαζί με τη γιορτή της.
   Οι τούρτες με πολύ απλή και γρήγορη διακόσμηση αλλά με τέλεια γεύση, μία αμυγδάλου και μία σοκολάτα. Οι παρέες χωρίστηκαν, οι μικρές στο ένα δωμάτιο κούκλες, κρυφτό και καρτούν στην τηλεόραση. Τα μεγάλα μονόπολη, Λαρα Κροφτ και άλλα περιπετειώδη και δυνατή μουσική στον υπολογιστή... Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Του χρόνου, λέει , θα πάει να κεράσει τους φίλους του έξω...








   Μέρες γιορτινές η μια διαδέχεται την άλλη. Γιορτή του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου μαζί με παζάρι, για να δούμε τι φτιάξαμε.
    Ντεκουπάζ , ποτήρια γεμισμένα με τρίμμα κεριού, βαζάκια μανιταρόσπιτα με πολυμερικό πηλό, βότσαλα με ευχές από τα παιδιά, κουκουναροκατασκευές, στολίδια από αλατοζύμη, βαζάκια με μέλι και ξηρούς καρπούς, κεραλοιφές, μπισκότα, κουλούρια και σοκολατάκια κα





















    Παράλληλα είχαμε ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και περιοδικών. Όσα δεν διατέθηκαν τα δωσαμε στο νηπιαγωγείο και τη δημοτική βιβλιοθήκη μας.


   Κάποιες μαμάδες έφτιαξαν λιχουδιές για το μπουφέ μας που τις συνοδεύσαμε με τσάι του βουνού και ζεστο γλυκό κρασί. Οι μικροί τριγύρω ζωγράφιζαν, έγραφαν γράμμα στον άγιο Βασίλη, αυτοσχεδίαζαν με κρουστα μουσικά όργανα.
   Η βραδιά έκλεισε με παιδική ταινία και ζεστό ποπ κορν που ψηνόταν επί τόπου, ενω στα παιδάκια κληρώθηκαν σκέιτμπορντ, mp3 και βιβλία.
   Από προσέλευση και έσοδα δεν τα πήγαμε και τόσο καλά, αλλά περάσαμε τέλεια!




   Οι μέρες περνούν και φτάνει η γιορτή του σχολείου. Τα παιδιά μας ετοιμάζουν την παράσταση '' Λαίδη Κουραμπιέ εναντίον Κόμισσας Μελομακαρόνη'', από το βιβλίο του Κυριάκου Χαρίτου '' Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη'' κι οι μαμάδες ετοιμάζουμε σκηνικό και στολές.
    Σε πρώτη φάση έγινε αυτό, μετά μέχρι τη γιορτή χιόνισε κιόλας!



 Είχαμε και βοηθούς άξιους όμως, όλα κι όλα!





   Οι κουραμπιδομελομακαρονομαχίες  αρχίζουν!

 

    Το αστεράκι μου χαρίζει το φως του.



    Στο τέλος όλοι γιορτάζουν μονιασμένοι!

 

 


   ..... και το ανακαινισμένο μας σχολείο στολισμένο!

   Το σχολείο μας όπως πάντα κάνει πράξη όλα όσα διδάσκει στα παιδάκια μας. Φέτος έγινε ανάδοχος ενός παιδιού από μια γωνιά του πλανήτη μας που τα παιδιά στερούνται όλα όσα τα δικά μας θεωρούν αυτονόητα, μέσω της actionaid. Επίσης συγκέντρωσε τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά που φροντίζει το Χαμόγελο του Παιδιού!


       
     Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι
 καλά Χριστούγεννα
 με πολλές στιγμές χαράς σε όλους!!!
    



CONVERSATION

40 σχόλια:

  1. Αν σου γράψω ένα "WOW", θα καταλάβεις το πόόόόόσο πολύ με ενθουσίασαν όλα όσα είδα?
    Κατ' αρχήν να σου πω να χαίρεσαι τα καμάρια σου! Υγεία, γέλιο και όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια στα όνειρά τους!
    Τώρα για τις δημιουργίες σου και όλα τα γιορτινά-σχολικά, τί να πω? Είσαι/είστε ταλεντάρες με τα όλα τους!
    (Τα γλυκά τα προσπερνώ: Θα φανώ δυνατή! χαχα!)
    Αχ, και αυτά τα μανιταροσπιτάκιαααα! Τί όμορφα! Από τόόότε που τα είχα πρωτοδεί είχα μαγευτεί!
    Καλές γιορτές, κορίτσι μου!
    Να περάσεις όμορφα με τους αγαπημένους σου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ζαχαρένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Νικούλα μου ,γλυκιά μανούλα,τι όμορφα που είναι όλα!!Και τα παιδιά πόσο μεγάλωσαν!!!Να τα εκατοστήσουν,πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα!
    Όλα υπέροχα και το παζάρι και οι δημιουργίες σου!Και του χρόνου,να είστε καλά!!Καλές γιορτές με υγεία και πολλά χαιρετίσματα σε όλους!!Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Τι γεμάτη ανάρτηση!
    Πανέμορφα τα στολίδια σου και οι γωνιές του σπιτιού σου!
    Να χαίρεσαι τα παιδιά και να τα καμαρώνεις!
    Πολλές ευχές για αξέχαστες γιορτές!
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρές!!!
    Φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία ♥ πολύ ωραία ανάρτηση! ! Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί όμορφα που είναι όλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενθουσιάστηκα πραγματικά με αυτή την καταπληκτική ανάρτηση !!!! Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και του χρόνου!!!!!!!!!!!!
    Καλές και χαρούμενες γιορτές !!!!!!!!!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω πω τι όμορφες εικόνες! Χρόνια Πολλά Νικάκη, σε σένα και στην όμορφη οικογένεια σου! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα!
    πέρασα να ευχηθώ χρόνια πολλά!
    Καλά Χριστούγεννα!
    Με υγεία και χαρά!
    Να περάσετε όμορφα!
    Φιλάκια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφη ανάρτηση!Όπως πρέπει να είναι οι χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις!Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι υπέροχα όλα Νίκη μου!! Γέμισαν τα μάτια μας ομορφιές!! Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου και να τα καμαρώνεις!!! Μου αρέσει ποάρα πολύ όπως διακόσμησες γιορτινά τον χώρο σου!! Χρόνια πολλά να σου ευχηθώ!!
    Καλά Χριστούγεννα να χεις με υγεία και μπόλικα γλυκά χαμόγελα!!! Φιλάκια πολλά πολλά και να περάσετε τέλεια με οικογένεια και φίλους!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η οθόνη μου πλημμύρισε με όμορφες εικόνες!!!
    Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και πολλά παιδικά χαμόγελα (κι όχι μόνο)!!!
    Τι μπορεί να θέλει κάποιος παραπάνω από μία γιορτή;
    Καλά Χριστούγεννα Νίκη!!! Με αγάπη, υγεία και χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πω πω πω τι αναρτηση πλουσια ειναι αυτη , ολα τα θαυμασα και πανω απο ολα το κεφι σου να κανεις πραγματα και να τα κανεις τοσο ομορφα . Νικη μπραβο σου , να χαιρεσαι τα πανεμορφα παιδια σου και να τα κανεις να περνανε παντα παραμυθενια, καλα Χριστουγεννα με πολυ αγαπη και χαρα στο σπιτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφες εικόνες, πόσο πλούσια ανάρτηση!!!!
    Καλά Χριστούγεννα Νίκη μου, κάθε χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σου εύχομαι!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά χριστούγεννα απο καρδιάς, με υγεία και αγάπη!
    Να περάσετε υπέροχα!
    Πολλά φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα όπως τα επιθυμείς γλυκιά μου.Ένα καλοτάξιδο 2015 γεμάτο με χαρά, εργασία, ευκολία στα δύσκολα και πάντα πάνω απ'όλα δημιουργικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νίκη μου καλησπέρα σου και χρόνια πολλά.
    Πανέμορφα τα στολίδια σου. Φαντάζομαι ότι το σπίτι σου θα είναι μια ζωγραφιά.
    Τα παιδάκια σου όνειρο. Να τα χαίρεσαι καλή μου.
    Όμως και όλα όσα φτιάξατε για το σχολείο είναι υπέροχα.
    Και του χρόνου να είστε όλοι καλά.
    Καλά Χριστούγεννα και ό νεός χρόνος να σου φέρει όλα τα καλά του.
    Την αγάπη μου πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγάπησε πρώτα εσένα για να δώσεις ένα κομμάτι σου στους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια Πολλά Νίκη μου!Καταπληκτικά πράγματα είδα σήμερα!Καλά Χριστούγεννα να έχεις και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!Να περάσετε όμορφα^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικα μια αναρτηση επάξια των Χριστουγενων Νικη μου .. γαληνεψε το ματι και η καδρια.. με τόσα ομορφα που φτιαξατε.. πανεμορφα οπως κουκλιά ειναι τα παιδια σου... να τα χαρείς και να τα δεις οπως λαχταράς.. .. αλλα στάθηκα λιγο παραπανω στην πράξη της αναδοχής ενος παιδιου.. στην άλλη ακρη του πλανήτη μας απο το σχολειο σας... .. να το θυμαστε ότι φυτεψετε στις παιδικες καρδιες θα τα συνοδευει σε όλη τους την ζωή .. τα συγχαρηρήρια μου σιγουρα αυτα τα ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ........ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΌΓΕΛΑΑΑΑΑ!!!! ΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΕΣ..!!! φιλακιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  19. O Natal é a data mais linda do ano...
    relembra que...
    o menino Jesus está no nosso coração...
    então a nossa esperança se renova!...

    ❊..(
    ✿.(,)
    ❊|::::|.☆¸.¤ª“˜¨
    ✿|::::|)/¸.¤ª“˜¨˜“¨
    ❊|::¸.¤ª“˜¨¨˜“¨
    ⋯ ✰ ⋯
    FELIZ NATAL!!!
    ✿╯BOAS FESTAS!!!
    ╰✿╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νίκη μου διάβασα την πραγματικά Χριστουγεννιάτικη ανάρτησή σου και μου άρεσαν όλα τόσο πολύ !! Από το στολισμό του σπιτιού , τα γενέθλια των παιδιών , χρόνια τους πολλά και καλά !!!! Το παζάρι του σχολείου , τα σκηνικά , μπράβο σας !!! Και του χρόνου να είστε καλά !!!!
    Καλές γιορτές με όλη αυτή την αύρα σου να σε τυλίγει κάθε μέρα !!!Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!!!!!! Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ όμορφη ανάρτηση !!!! και του χρονου
    καλές γιορτές με αγάπη και χάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά και καλά .Εύχομαι Νικη μου η γέννηση του Χριστού να σου φέρει κάθε τι καλό και όμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια πολλά, Νίκη μου!!! Καλές γιορτές, με υγεία και χαρά στο σπιτικό σου!!!!!!
    Πλούσια και απολαυστική η ανάρτησή σου με τις υπέροχες κατασκευές σου και τον όμορφο στολισμό. Να χαίρεσαι τα αστεράκια σου!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειλικρινά Νίκη μου με γέμισες ζεστασιά και χαρά με την ανάρτησή σου!!!!!!!!
    Τι να πρωτοσχολιάσω!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Επειδή σε γνωρίζω και από κοντά, τόσο εσένα, όσο και όλη σου την οικογένεια, αλλά και τα όμορφα "λιμέρια" σας, σπίτι και σχολείο, ξέρω πόσο αληθινά είναι αυτά που γράφεις, και πόσο πιο "μαγικά" τα ζήσατε στ' αλήθεια!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!! Πώς μεγάλωσαν έτσι;!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ στη ζωή τους!!!!
    Σου στέλνω την αγάπη μου Νίκη μου, και ευχομαι, η καινούρια χρονιά να φτάσει μέχρι το κατώφλι σας, γεμάτη αγάπη, χαρά, ευλογία, καλή τύχη, μα, πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια ανάρτηση με χριστουγεννιάτικο άρωμα, με γεύσεις χαράς και αγάπης !!!!
    Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να 'ναι γερά και καλότυχα!!
    Οσο για την προσπάθειά σας, πραγματικά είναι αξιέπαινη !! Ενα μεγάλο "μπράβο" σε όλους!!
    Μια μεγάλη αγκαλιά με ένα μεγάλο φιλί και άπειρες ευχές για τις φετεινές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπέροχες οι δημιουργίες σου, όπως και η διακόσμηση!!!
    Πολύχρονα να είναι τα ζουζουνάκια σου με υγεία και πολλά χαμόγελα!!!
    Καλές γιορτές να περάσεις με αυτούς που αγαπάς!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καταρχήν να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου!!!
    Η διακόσμησή σου απλά υπέροχη. Αρμονία ανάμεσα σε δόσεις φύσης και μαγείας Χριστουγέννων. Σίγουρα θα την χαίρεστε πολύ!
    Το βάζο με το τσίπουρο πανέμορφο ενώ τα αντικείμενα του μπαζάρ όλα ένα κι ένα!
    Πάντα τέτοια Νίκη μου! Χρόνια Πολλά και πολλές ευχές για μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά & δημιουργία! Φιλιά :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εύχομαι από τη καρδιά μου μία όμορφη, τυχερή και ελπιδοφόρα χρονιά γεμάτη από όμορφες εμπειρίες και πολλή αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νίκη, σου εύχομαι από καρδιάς Καλή κι Ευλογημένη Νέα Χρονιά, βουτηγμένη στην Αγάπη και την Ειρήνη που έρχονται από την ταπεινή φάτνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεια στα χέρια σου!!! Δημιούργησες μία πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και όμορφες αναμνήσεις για όλους σας. Να χαίρεσαι να πανέμορφα παιδάκια σου και να είστε όλοι υγιείς, χαρούμενοι και αγαπημένοι! Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κοριτσάκι μου, πόσο όμορφα στολίσατε το σπιτάκι σας!!! Όλα μου θυμίζουν Νικούλα!!!! Να χαίρεσαι τα αστέρια σου να είναι γερά κι ευτυχισμένα!!!! Όσο για το υπέροχο σχολείο σας, τι μπορώ να πω; Συγχαρητήρια για άλλη μια φορα!!!!! Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη, ευλογημένη και γεμάτη από αγάπη χρονιά!!!! Σας φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρόνια πολλά Νίκη μου!!
    Νά χαίρεσαι τά παιδάκια σου,νά είναι γερά καί καλότυχα!!
    Πολύ όμορφες ο στολισμός σου καί οι δημιουργίες σου υπέροχες όπως πάντα!Καλή χρονιά μέ υγεία,αγάπη καί ευτυχία στό σπιτικό σου!!Νά περάσετε πολύ όμορφα μέ τήν οικογένειά σου!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλή Χρονιά!Με υγεία, αγάπη τρέλα και μεράκι για ό,τι κάνουμε!Εύχομαι Νίκη μου ένα πιο ευτυχισμένο 2015!!!Φιλάκια!!!Α!Το κούτσουρο με τα φωτάκια δεν το είχα προσέξει την άλλη φορά!Τέλειο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλή χρονιά ευχόμαστε ,Νίκη ,σε σένα και την οικογένειά σου,γεμάτη ευτυχία αγάπη υγεία και όρεξη για δημιουργία !!!!!(αυτή η φωτισμένη φλούδα είναι καταπληκτική!!!!!!)Φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρόνια πολλά Νίκη μου!! Καλή χρονιά σου εύχομαι με υγεία πάνω από όλα!! Το 2015 να ναι καλότυχο, αισιόδοξο και να σου χαρίσει όμορφες στιγμές αγάπης!! Να σαι υγιής και δημιουργική και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!! Φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. χρόνια πολλά δημιουργικά όμορφα χαμογελαστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top