Σαββατοκύριακο

        Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν πολυ ενδιαφέρον. Την Παρασκευή το βράδυ έπεσε το πρώτο χιόνι της χρονιάς,αλλά αυτό δεν μας πτόησε, και το πρωί του Σαββάτου ξεκινήσαμε κανονικά για την εκδρομή που διοργάνωνε ο σύλλογος γονέων στην Αθήνα.
      Αρχικά επισκευτήκαμε το μουσείο της Ακρόπολης, που η φρέσκια ματιά του προς τα εκθέματα, κάθώς και η εξαιρετική ξεναγός μας, κατάφεραν να φέρουν πιο κοντά μας τη ζωή στην αρχαία Αθήνα.

  Δυστυχώς το κρύο και το ψιλό χιόνι δεν μας άφησε να ανεβούμε στην Ακρόπολη, θαυμάσαμε ,όμως, την υπέροχη θέα του μουσείου στον Ιερό Βράχο.


 Μετά από το μουσείο κάναμε μια βόλτα στην πόλη ,από την οποία έλειπε βέβαια ο έντονος στολισμός των προηγούμενων χρόνων.Τέλος , παρακολουθήσαμε την παράσταση "ο τυχερός στρατιώτης" στο θέατρο Πόρτα.


   Η παράσταση γενικά άρεσε, παρά το αφαιρετικό σκηνικό και το "δύσκολο" θέμα που πραγματευόταν( ο θάνατος ως κομμάτι απαραίτητο της ζωής).Οι ερμηνίες ήταν εξαιρετικές και στιγμές γέλιου βοηθούσαν να κυλά η ιστορία ευχάριστα.


     Την Κυριακή ο ταρανδούλης που μετρά τις μέρες για τα Χριστούγεννα, είχε μια μικρή έκπληξη,αντί για τα συνιθισμένα ποίημα και σοκολατάκια που έχει συνήθως.

Ανοίξαμε το μήνυμα και...
Έτσι πήγαμε στο δέντρο:

Και η βραδιά τελείωσε με παραμύθια !


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top