7 χρόνια Ονειροποιείο + γούρια 2018 = giveaway

      Είμαστε 'ανθρωποι των παραδόσεων, αυτό να λέγεται. Κι εφτά χρόνια τώρα το Ονειροποιείο γιορτάζει τα γενέθλιά του με την πρώτη γιορτινή χριστουγεννιάτικη ανάρτηση, παρουσιάζοντας τα γουράκια για την καινούρια χρονιά και χαρίζοντας τρία απ' αυτά σε όσους περάσουν να του ευχηθούν.
      Ναι, πέρασαν εφτά χρόνια από την πρώτη ανάρτηση, γεμάτα δημιουργίες, με μοίρασμα ιδεών, με τόσες φιλίες που γεννήθηκαν... δε μπορώ παρα να νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα αυτά και προσδοκία για όσα θα ακολουθήσουν! 
      Πόσα άλλαξαν σ' αυτά τα χρόνια; Το pinterest, το fb και το instagram μπήκαν στη ζωή μας και τραβούν την προσοχή και το χρόνο μας. Συχνά, όταν κάνω καμιά βόλτα σε παλιές αναρτήσεις, λυπάμαι γιατί βλέπω ένα σωρό αγαπημένα ιστολόγια που δεν είναι πλέον ενεργά και μας λείπουν. Κρίμα δεν είναι; Παράλληλα όμως  ανακαλύπτω καινούρια, με φρέσκες ιδέες και διάθεση, και πολύ το χαίρομαι.
       Ας μην πολυλογώ όμως. Τα γουρακια για το 2018 είναι έτοιμα και φορτωμένα με αμέτρητες ευχές και θετική ενέργεια για τη νέα χρονιά. Κάποια έχουν μπρούντζινα στοιχεία:















   
        ...και κάποια έχουν ξύλινα στοιχεία:















  
          
   Πώς σας φαίνονται;  Αφήστε ένα σχόλιο με τις ευχές σας μέχρι την Κυριακή 3/12 στις 6 το απόγευμα, και μπείτε στην κλήρωση. Μπορείτε να πάρετε μέρος και όσοι δεν έχετε μπλογκ απλά γράφοντας στο σχόλιό σας ένα email για να επικοινωνήσουμε. 






CONVERSATION

28 σχόλια:

  1. Εγω το περσυνο μου γουρι το καταχαρηκα, ηταν υπεροχο!!!! Αλλα και οι φετεινες σου δημιουργίες ξεχωριζουν, Νικη μου! Σου ευχομαι να φτιαχνεις τα γουρια σου καθε χρονια και να χαριζεις σε ολους θετικη ενεργεια!!! Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς πέρασαν τόσα χρόνια Νίκη μου!
    Κι εγώ στεναχωριέμαι για τα μπλογκ που έκλεισαν, αλλά τί να κάνουμε;
    Οι υποχρεώσεις πάρα πολλές για όλους μας.
    Εύχομαι να τα λέμε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.
    Υπέροχα τα γουράκια σου, όπως πάντα.
    Καλή συνέχεια και Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις δίκιο Νικη μου ...ειναι κριμα που πολα μπλογκ
    δεν ειναι ενεργα πλεον .....χρονια πολλα στο μπλογκοσπιτακι
    και ελπιζω να συνεχίσεις για πολλα χρονια ακομα
    φιλακια πολλα και καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά Νίκη μου πολλά μπλογκ έχουν εξαφανιστεί και πράγματι με λυπεί !! Περάσαμε πολύ όμορφα εδώ και όσοι απομείναμε πάλι θα περνάμε υπέροχα!!
    Τα γούρια σου έχουν την αισθητική και την ομορφιά που χρειαζόμαστε για το νέο χρόνο !!
    Καλή συνέχεια με πολλές αγκαλιές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύχρονο το Ονειροποιείο σου, Νίκη μου!!!! Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουμε πολλά από τα blogs της όμορφης γειτονιάς μας!
    Τα γουράκια σου είναι πανέμορφα και φέτος!
    Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια με τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε χρόνο είναι όλο και πιο όμορφα τα γούρια σου Νίκη μου! Με χρώμα και φαντασία και την ιδιαίτερη, δική σου καλλιτεχνική πινελιά! Εδώ και επτά χρόνια τα απολαμβάνουμε μέσα από τις αναρτήσεις στο Ονειροποιείο, μαζί με τις άλλες σου δημιουργίες. Κάποιοι από εμάς και από κοντά στο κατάστημά σας στην αγαπημένη μου Βυτίνα Αρκαδίας. Πολύχρονο το Ονειροποιείο σου και σε άλλα....εβδομήντα τουλάχιστον χρόνια, εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι όλα τα γούρια σου υπέροχα και εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμη το μπλογκ σου να μας προσφέρει τόσο όμορφες αναρτήσεις !!!! (Εγώ έχω πρόβλημα με τον υπολογιστή και δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω αναρτήσεις, αλλά θα αποκατασταθεί) Καλή συνέχεια και πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια Πολλα στο υπέροχο μπλογκοσπιτάκι σου Νίκη μου!!
    Πάρα πολυ όμορφα καί πρωτότυπα τα γούρια σου!!
    Λυπάμαι πού πολλά μπλόγκ δεν ειναι ενεργά πλέον,καί εγω πολλές φορές σκέφτηκα να το διαγράψω,αφού αντιμετώπιζα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου αλλα δεν ειχα και καθόλου χρόνο λόγω των πολλών οικογενειακών υποχρεώσεων που ειχα!Συνεχιζουμε λοιπόν δυνατά!!
    Καλη συνέχεια στις γιορτινές δημιουργίες σου!!Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκη μου χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου και να είσαι καλά να το κρατάς δημιουργικό και γεμάτο φρέσκες ιδέες.
    Τα γούρια σου υπέροχα και φαίνεται η θετική ενέργεια που εκπέμπουν.
    Καλή συνέχεια!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίες ιδέες, πολύ όμορφα γούρια! Και του χρόνου με υγεία να ξαναφτιάξεις!Χρόνια πολλά στο μπλοκοσπιτάκι σου! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χρονια πολλα!!!!ευχομαι για πολλα χρονια ακομη να συνεχισεις να γραφεις στο μπλογκοσπιτάκι σου!
    τα γουρια σου υπέροχα, το ενα πιο όμορφο απο το αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οντως η βόλτα πλέον στην μπλογκόσφαιρα μόνο μελαγχολία μπορεί να σου φέρει.Ενα βραδυ που την εκανα μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια,αν με πιστεύει άνθρωπος!ΚΙ ομως... Δεν αντέχεται αυτή η σιωπή,οι απουσίες,τουλάχιστον με κάποιους μείναμε κοντά και έξω απο εδώ,κάτι ειναι κι αυτό!
    Οσο για σένα μικρή μου νεράιδα εύχομαι νάχετε μαγικά Χριστουγεννα για πολλά πολλά πολλά χρονια τόσο εδώ όσο κι έξω απο εδώ
    Φιλιά άπειρα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια Πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου Νίκη μου!!!κάθε χρόνο δε σου κρύβω περιμένω με αγωνία να δω τι γούρια ετοίμασες για τι νέα χρονιά!!κάθε φορά υπέροχα!!να είσαι καλά πάντα δημιουργική και χαρούμενη!!!φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά!!! Τα γούρια σου είναι φανταστικά και μου άρεσαν ολα τόσο που αν μου έλεγες να διαλέξω ένα θα δυσκολευόμουν πραγματικά.
    Πολλά φιλιά και θετική διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ένα καλύτερο από το άλλο Νίκη μου!!!!! Καλή συνέχεια!!!!! Φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γερό, δημιουργικό και ριζωμένο να ναι το σποτάκι σου Νίκη μου!!! Χρόνια πολλά και μακάρι να σαι κοντά μας πολλά πολλά χρόνια!!!
    Τα γούρια σου είναι όλα ένα κι ένα διαλεχτά, πανέμορφα!! Σκέτα στολίδια!!
    Αυτήν την πικρή διαπίστωση κι εγώ την έχω κάνει με blogs ανενεργά ή που υπολειτουργούν. Δεν ξέρω αν φταίει το fb, ή λόγω κρίσης μας έπιασε κι εδώ . Ισως έλλειψη έμπνευσης, ποιος ξέρει..
    Οσο μπορούμε συνεχίζουμε!!
    Καλή δημιουργική συνέχεια να χεις κοπέλα μου!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχα τα γούρια σου Νικη, να είσαι καλά και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύχρονο το ονειροποιείο σου, Νίκη μου! (Σαν την Αριστέα κι εσύ με το 7!) Κάθε χρόνο μόνο ομορφιές βλέπουμε εδώ! Γούρι με τη δραχμή;;; Τέλειο! Και οι χάντρες έχουν πολύ ωραία χρώματα! Μπράβο!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ένα γουράκι καλύτερο από το άλλο Νίκη μου!!!
    Και του χρόνου με υγεία!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοίτα να δεις σήμερα Νίκη μου..απο τις λίγες φορες που έτυχε να δω τηλεόραση και είδα ενα τρέηλερ στον Αλφα που εδειχνε την ορεινή Αρκαδια.. και ο νους μου πηγε αμεσως σε σενα.. και βλεπω οτι θα διξει μερος απο την Βυτινα.. στις 10 το πρωί.. θα εχω τον νου μου να το δω.. και αυτο με εκανε να έρθω εδώ να δώ τι κανεις..χα..χα.. και πεφτω σε γενεθλια..!!!!!!!!
    να τα εκατοστήσει το μπλοκοσπιτακι σου.. φιλη μου.. να έχεις το κουραγιο να τα λεμε για πολλα πολλα χρονια ..εστω και να λεμε μια καλημερα.. μονο..απο εδώ (σαν το μπλοκ δεν είναι κανενα αλλο...)Βεβαια δεν ειμαι αντικειμενική αφού εχω μονο μπλοκ και δεν ξερω τι γινεται αλλου.. και οντως ειναι κριμα που πολλες φιλες το εχουν κλεισει..ίσως να βαριουνται.. ισως το φεης μπουκ ειναι ποιο συντομο και γρηγορα..πολλα ισως φιλη μου..
    ομως βλεπω οτι με χρονια με καιρούς καποιες ξαναγυριζουν και χαιρομαι γι αυτό...
    Νικη μου να περνας ομορφα ότι και να κάνεις και σιγουρα θα είμαστε εδώ γυρω.. εστω και αν καθυστερούμε λιγο ε; δεν πειραζει..
    Τα γουρακια σου τέλεια.. ελπιζω να φέρουν γουρι σε όποιες φιλες τα κερδσουν όλο
    τον χρονο..!!! καλο σου μηνα Νικη μου φιλακιααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν πρόλαβα την προθεσμία, αλλά για ευχές δεν είναι ποτέ αργά!
    Χρόνια πολλά στο ονειροποιείο σου και να είσαι πάντα καλά να του δίνεις ζωή!
    Τα γούρια σου είναι εκπληκτικά!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια Πολλά στο μπλογκ σου..όπως λέει και το όνομα μου , σου εύχομαι να συνεχίσεις το όνειρο σου ,το ονειροποιείο σου και ότι επιθυμείς και σε προσωπικό επίπεδο και σε μπλογκικό επίπεδο
    Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω και είμαι στη μπλογκογειτονιά μας
    Καλές γιορτές
    https://pagosmia-mythologia.blogspot.com.cy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αχ ευλογημενο να ναι το νεο ετος.......γεματο χαρες κ καλουδια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Wow, absolutely fantastic blog. I am very glad to have such useful information.

    หนัง HD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top